PensilSole

De fotovoltaïsche carport van Pensilsole is een uiterst veelzijdige constructie die plaats biedt aan fotovoltaïsche panelen van elk type en merk. Het ontwerp van Pensilsole respecteert een nauwkeurig geoptimaliseerd statisch schema waarmee de carport hoge prestatienormen kan bereiken met behulp van profielen met een kleine doorsnede, waardoor een elegant en minimaal esthetisch resultaat wordt verkregen.

De luifel kan aan de grond worden verankerd met behulp van gewapende betonnen bases die geen fundering nodig hebben, waardoor de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk worden verminderd. Op aanvraag is het ook mogelijk om de constructie te installeren door middel van platen om te verankeren in een fundering.

Pensilsole is ook verkrijgbaar in de “cantilever”-vorm, dat wil zeggen,met een vrijdragend dak ondersteund door versterkte pilaren die op een fundering zijn bevestigd. Op verzoek kan de aluminium carport worden aangepast door te kiezen uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen. Met name het aanbod aan warme kleuren en de matte afwerking met ovengebakken thermohardende epoxypoeders verhogen de kwaliteit van het product en de weerstand tegen de tijd, waardoor Pensilsole een meer verfijnde uitstraling krijgt in harmonie met de natuurlijke elementen.

 

Meer info op PENSILSOLE.

Meer info op PENSILAUTO & PENSILSOLE CANTILEVER_

 

 

Interesse?

Vraag nu uw gratis offerte