Solar veranda

Een solarveranda of zonneveranda wordt om meerdere redenen steeds populairder. Ten eerste zijn steeds meer mensen zich bewust van een duurzame leefstijl, waardoor een veranda met zonnepanelen voor velen heel aantrekkelijk is. Het aanleggen van een solarveranda is dan ook goed voor het milieu én levert je op de lange termijn een besparing van kosten op. Daarnaast is het dak van een douglas veranda met solar dak een ideale plek om zonnepanelen op te leggen: de panelen liggen (hoogstwaarschijnlijk) de hele dag in de volle zon, waardoor er veel zonne-energie wordt opgewekt.

Ons huismerk

Pext

Pext combineert het beste van twee werelden: de houten veranda met zonnepanelen! Een uniek product dat comfort en uitstraling combineert met het opwekken van duurzame stroom. Hierdoor is het mogelijk om heerlijk te genieten in de schaduw op een hete zomerdag, terwijl de veranda u stroom oplevert


Aanbod solar veranda’s

 

Solar Veranda DDS50

Deze luxe vrijstaande Solar Veranda wordt als compleet bouwpakket geleverd. Het pakket wordt kant-en-klaar, voorzien van alle inkepingen en voorgeboorde profielen, geleverd. De Solar Veranda wordt in vele standaard maatvoeringen met zonnepanelen geleverd. Let wel op dat staanders aan de achterkant 2500 mm hoog zijn en de hoogte van de voorste staanders varieert door de diepte van de Solar Veranda. Deze overkapping wordt geleverd met 140×140 staanders en dwarsliggers van Douglas hout.

Solar Veranda DDS50V

Deze luxe Solar Veranda wordt als compleet bouwpakket geleverd. Het pakket wordt kant-en-klaar, voorzien van alle inkepingen en voorgeboorde profielen, geleverd. De Solar veranda wordt in vele standaard maatvoeringen met zonnepanelen geleverd. Let wel op dat staanders aan de achterkant 2500 mm hoog zijn en de hoogte van de voorste staanders varieert door de diepte van de Solar Veranda. Deze overkapping wordt geleverd met 140×140 staanders en dwarsliggers van Douglas hout.

 

Solar Veranda DDS50 XL

Deze luxe XL Solar Veranda wordt als compleet bouwpakket geleverd. Het pakket wordt kant-en-klaar, voorzien van alle inkepingen en voorgeboorde profielen, geleverd. De Solar Veranda wordt in vele standaard maatvoeringen met zonnepanelen geleverd. Let wel op dat staanders aan de achterkant 2500 mm hoog zijn en de hoogte van de voorste staanders varieert door de diepte van de Solar Veranda. Deze overkapping wordt geleverd met 180×180 staanders en dwarsliggers van Douglas hout.

 

Solar Veranda DDS50V XL

Deze luxe vrijstaande XL Solar Veranda wordt als compleet bouwpakket geleverd. Het pakket wordt kant-en-klaar, voorzien van alle inkepingen en voorgeboorde profielen, geleverd. De Solar Veranda wordt in vele standaard maatvoeringen met zonnepanelen geleverd. Let wel op dat staanders aan de achterkant 2500 mm hoog zijn en de hoogte van de voorste staanders varieert door de diepte van de Solar Veranda. Deze overkapping wordt geleverd met 180×180 staanders en dwarsliggers van Douglas hout.


Interesse?

Neem contact op voor uw gratis offerte