EV-charger

EV staat voor Electric Vehicle, oftewel een elektrisch voertuig. De elektrische auto is een voorbeeld van een EV. Een EV lader voor thuis is dus simpelweg een lader waarmee u uw elektrische auto thuis kan opladen. De meeste elektrische auto’s kunt u in theorie aansluiten aan uw normale stopcontact, maar dit is niet aan te raden. De laadkabel kan dan te heet worden en brand veroorzaken. Dat wilt u natuurlijk niet. Om op een veiligere manier op te laden is het verstandiger om te kiezen voor een speciale EV lader voor thuis.

Ons huismerk

Veton

Veton omarmt de opkomst van het elektrische voertuig alsook de groei van diens markt en overbrugt zodoende de kloof tussen EV-opladen, bruikbaarheid en exclusief exterieur design. Onze laadpunten bestaan uitsluitend uit hoogwaardige materialen en integreren perfect in hun omgeving.

Bekijk de catalogus van Veton (PDF)


Aanbod EV-chargers

 

Veton One

Opladen aan een maximum vermogen van 13,5 kW, een laadkabel die tot 5 meter bruikbaar is, een robuuste gecoate metalen behuizing en, vooral, een verbazingwekkend modern en hedendaags ontwerp. Dit zijn enkele karakteristieken van ons Veton One laadpunt voor residenties en bedrijven.

Bekijk de speficaties van Veton One (PDF)

 

Veton Two

Veton Two herbergt gelijkaardige karakteristieken als Veton One – hoewel Two twee EV’s voorziet van stroom door een compacte implementatie met sockets of twee geïntegreerde kabels. Opladen aan een maximum vermogen van (2x) 13,5 kW (kabel) of (2x) 22 kW (socket). Gebouwd met een robuuste, gecoate metalen behuizing en een verbazingwekkend ontwerp dat past in zowel moderne als traditionele omgevingen.

Bekijk de speficaties van Veton Two (PDF)

 

Veton Wall

Ontworpen om zowel de binnenmuren als de buitenmuren van een pand te benadrukken. Gemaakt van dezelfde duurzame materialen als One & Two. Opladen door middel van een geïntegreerde kabel of een meer compacte socket.

Bekijk de speficaties van Veton Wall (PDF)

 

Veton Wall Plus

Geïnspireerd door de grootse functies die de esthetiek van Veton One en Veton Two vormgeven. Wall Plus combineert deze karakteristieken in een compact frame gebaseerd op Veton Wall. Beschikbaar met een geïntegreerde kabel of socket outlet.

Bekijk de speficaties van Veton Wall Plus (PDF)

 


Interesse?

Neem contact op voor uw gratis offerte